ΝΤΟΥΚΑΝ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
(Από την Κατερίνα Γαγανέλη)
|
Καλό είναι στην διατροφή μας, να βάλουμε όσο γίνεται περισσότερα ψαρικά και θαλασσινά!
Άλλη μία πανεύκολη και λαχταριστή εκδοχή για κροκετούλες φούρνου! Δεν θέλετε ν αρπάξετε μια όπως τις βλέπετε?
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να μπείτε στο ποστ: Dukanomageirevontas Team posts (11/10/2016)
Υλικά
- φιλέτο Μπακαλιάρου
- μείγμα για ψάρια σε σκόνη
- 1 κ.σ. γιαουρτοτυρί ή τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών (από β' φάση)
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Ψήνουμε τον μπακαλιάρο στον φούρνο για 10 λεπτά.
2. Σ' ένα μπωλ ρίχνουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου και τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν σε μείγμα.
3. Αν θέλουμε περνάμε το μείγμα μας απ το μούλτι για να ανακατευθούν οι γεύσεις καλύτερα.
4. Πλάθουμε σε μικρές κροκέτες.
5. Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε τις κροκέτες μας να ψηθούν στον φούρνο για άλλα 15 λεπτά.
2. Σ' ένα μπωλ ρίχνουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου και τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν σε μείγμα.
3. Αν θέλουμε περνάμε το μείγμα μας απ το μούλτι για να ανακατευθούν οι γεύσεις καλύτερα.
4. Πλάθουμε σε μικρές κροκέτες.
5. Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε τις κροκέτες μας να ψηθούν στον φούρνο για άλλα 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου