Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Dukanομαγειρεύοντας Meeting-Event - 01 Οκτώβρη 2016Η Ομαδούλα μας μεγάλωσε αγαπημένοι και μαζί μεγάλωσε και η αγάπη που τόσο απλώχερα μοιραζόμαστε όλοι μαζί!!! 
Έχουμε έρθει τόσο κοντά αλλά ταυτόχρονα νιώθουμε την ανάγκη να συναντηθούμε δια ζώσης ώστε να μοιραστούμε όμορφες στιγμές και όμορφα πράγματα μαζί!!! 
Ευκαιρία λοιπόν τώρα που γύρισε η Πόπη μας να το κάνουμε πραγματικότητα !!! ♥ ♥ ♥ !!!
Η πρώτη μας συνάντηση λοιπόν, μετά από πολλές ανταλλαγές απόψεων, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο της 1ης Οκτωβρίου, και ώρα 16:00 το απόγευμα, στην Αθήνα, στο Cafe Μεζεδοπωλείο Ακροβάτης που βρίσκεται μία ανάσα από τον Σταθμό του Μετρό Μεταξουργείο στη συμβολή των Οδών Μαίζωνος και Ψαρρών 26!!! 
Θα γίνει χαμός από Ντουκανομαγειρέματα όπως καταλαβαίνετε ..... Μεγάλες εκπλήξεις .... δεν θα πω περισσότερα!!! Οργασμός μαγειρικής και γεύσης αγαπημένοι !!! ;) ♥ 
Σας περιμένουμε με αγάπη όλες και όλους να μοιραστούμε κι από κοντά τη θετική αύρα της ομάδας μας και να γευτούμε την υπέροχη κουζίνα της καταπληκτικής μας Dukan Diet..... !!! Keep Dukaning λοιπόν Dukaners .... and hope to see you all soon!!!


 Δείτε την εκδήλωση στο Facebook


Κι απ ότι φαίνεται...θα χουμε και δωράκια!!!
Ευχαριστούμε για τις προσφορες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου